Kleurrijk is een christelijke basisschool in Waddinxveen.

Met de Bijbel als bron, geloven wij dat God het begin is van al het leven. Wij vertellen de kinderen verhalen uit de Bijbel en leren hen hoe mooi het is om een geliefd kind van God te zijn. Wij geloven ook dat iedereen uniek is geschapen, met eigen mogelijkheden. Deze mogelijkheden willen wij graag samen2016-01-21 14.40.14 met de kinderen ontdekken. Om dit goed te doen is naast identiteit ook kwaliteit erg belangrijk in onze school.

Vanuit onze kernwaarden veiligheid, vertrouwen en duidelijkheid, en geven wij vorm aan eigentijds onderwijs.

Onze school heeft ongeveer 115 leerlingen en is gesitueerd in Waddinxveen-Noord, vlak bij het station. U kunt parkeren in de Lindegaarde, maar ook bij het station. Daar is meer parkeergelegenheid. De kinderen komen elke dag zoveel mogelijk op de fiets.

In het verleden was de school veel groter, maar door leerlingen krimp wordt het schoolgebouw voor ons te groot. In 2019 hopen wij een gerenoveerd schoolgebouw te betrekken, aan de Jacob Catslaan.